Gevonden! 4 moderne en landelijk gelegen vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren in het wonderschone Andalusië. Deze 4 villa’s van Nederlandse eigenaren zijn met veel zorg ingericht om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jouw verblijf. Ben je benieuwd wie deze Nederlandse eigenaren zijn en waarom ze verliefd werden op hun plekje onder de Spaanse zon in Andalusië? Ze vertellen het ons zelf, lees snel verder.

1. Casa Cartarra op 15 kilometer van zandstrand Torre del Mar

“Wij zijn Evelien en Martijn en sinds november 2021 de trotse eigenaren van Casa Cartarra. We waren op zoek naar een huis in Andalusië vanwege het klimaat, de fijne mensen, het heerlijke eten en de veelzijdigheid van de omgeving. Het huis heeft alles wat we zoeken qua gemak en kwaliteit met een prachtig uitzicht, dichtbij winkels en het strand! Hier voelen wij ons thuis en gaan wij over een aantal jaren wonen! Tot die tijd willen we anderen laten meegenieten van ons fijne huis.”

Casa Cartarra is binnen korte tijd een heel geliefd vakantiehuis geworden bij Casita Travel. En dat is niet voor niets. Dit huis heeft alles: een royaal privé zwembad, uitstekende bedden en rust.. De mooiste zonsondergangen beleef je vanaf je luxe loungeset waarbij je een schitterend panoramisch uitzicht hebt over de bergachtige omgeving. Neem een kijkje op onze website voor de beschikbaarheid van deze prachtige 6 persoons villa in Andalusië.

Casa Cartarra Canillas de Aceituno

2. Villa Regazo Andaluz in Torrox, 15 minuten van zee

“Wij zijn Sandra en Arthur. We houden van reizen en het ontdekken van plaatsen met charme, persoonlijkheid, gastronomie en authenticiteit. Daarom werden we meteen verliefd op dit mooie gebied in Zuid-Spanje en het huis zelf. Bovendien maken de rust, de bergen, de schoonheid van de landschappen, de kust, het klimaat en de cultuur dit tot een super fijne plek. We proberen ervoor te zorgen dat alle gasten die ons bezoeken zich thuis voelen.”

Villa Regazo Andaluz is een parel in ons aanbod en omgeven door een tropische tuin met fruitbomen en ambachtelijke wijngaarden. Zo zie je ze zelden en dat op maar 15 minuten van de zee. De villa is landelijk gelegen en biedt uitzicht op de groene omgeving en de Middellandse Zee. Op zoek naar volledige rust en privacy? Dan is dit het ideale vakantiehuis voor jou. Bekijk deze 6 persoons Villa Regazo Andaluz in Andalusië hier op onze website.

Regazo Andaluz – Torrox

3. Villa Los Soldados in Viñuela in Andalusië

“Wij zijn Tiemen en Gaudi en sinds begin 2023 de trotse eigenaren van Villa Los Soldados. We hebben de villa in 2023 verbouwd en voorzien van een moderne inrichting. We zijn verliefd geworden op het huis onder andere door het fantastische uitzicht en de ligging. We maken zelf veel gebruik van het huis, maar vinden het leuk om het ook met anderen te delen.

Wij zijn blij dat deze villa in Andalusië op deze droomlocatie met onze gasten gedeeld wordt. Dit is wat er bedoeld wordt met onthaasten. Hier ben je helemaal weg van alles. En dit panoramische uitzicht… echt fenomenaal. Villa Los Soldados is gelegen in de prachtige omgeving van Viñuela in Andalusië. Viñuela is een pittoresk dorpje omringd door de Sierra de Tejeda en het stuwmeer, waar je op uitkijkt. In de avond geniet je hier van unieke zonsondergangen. Bekijk hier op onze website de beschikbaarheid voor deze 6 persoons villa in Andalusië.

Villa Los Soldados – Viñuela

4. Finca Can Faye in Riogordo in Andalusië

“Wij zijn Henk en Marjolein en sinds onze jeugd al “Spanje-lovers”. 6,5 jaar geleden vonden we ons eerste droomhuis op Ibiza. Het ruige mooie binnenland van Spanje (Andalusië) bleef onze bijzondere aandacht houden. We vonden dit fantastische huis op een unieke plek. In Finca Can Faye hebben we de “Ibiza-sfeer” kunnen combineren met de rust en adembenemende omgeving van Andalusië.”

Een paradijselijke plek en met heel veel smaak gedecoreerd. Alle gasten komen vol enthousiasme terug van een verblijf in Finca Can Faye. Dit is waar je een ontspannen sfeer ervaart in een bijzonder comfortabele setting en te midden van de prachtige natuur en pittoreske witte dorpjes in Andalusië. Finca Can Faye is met recht een vrijstaande Spaanse droomvilla met privé zwembad en weids uitzicht met rondom het terrein prachtige olijfbomen. Dit mooie en gezellige tophuis in Andalusië is een aanrader voor liefhebbers van comfort en authenticiteit. Bekijk deze 6 persoons finca in Andalusië hier op onze website.

Finca Can Faye – Riogordo