Eigenaren


We kunnen ons voorstellen dat je als eigenaar van een vakantiewoning op zoek bent naar een prettige verhuur partij. Een organisatie die je een optimaal rendement kan bieden én persoonlijke service verleent.

Wij zijn al sinds 2002 vakantiehuizen specialist met veel jaarlijks terugkerende gasten en een zeer groot bereik in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast zorgen we voor een aanzienlijke zichtbaarheid buiten deze grenzen. We werken nauw samen met verschillende internationale online en offline partners waardoor je woning grootschalig onder de aandacht wordt gebracht. We zijn hierdoor een zogenaamde ‘one-stop-shop’ voor vakantiehuizenverhuur.

Met onze huiseigenaren streven we samen naar de hoogst mogelijke, maar ook naar de meest wenselijke bezetting. Alles in overleg. En daar komt het persoonlijke om de hoek kijken. Wat verwacht jij als eigenaar van de verhuur? Wil je ook graag zelf met enige regelmaat gebruik maken van je woning? Richt je je puur op de Nederlandstalige markt of wil je ook profiteren van ons bereik daarbuiten? Van onze woningen verwachten we dat ze comfortabel en met zorg zijn ingericht en goed worden onderhouden. Zo werken we samen met onze huiseigenaren aan een voortdurende kwaliteit. Alles is erop gericht om het de gasten in onze vakantiehuizen zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is waarin wij ons onderscheiden.

Wil je meer weten over wat we allemaal doen voor een optimale bezetting en uitstekende klantbeleving, zodat jij alleen maar naar de verhuurresultaten hoeft te kijken? Vul dan het formulier hieronder in en we spreken elkaar snel!

Contact informatie
Informatie over de vakantiewoning
+