Dit zijn wij


Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen. Dit doen we al sinds 2002 met een team fijnproevers dat de kernwaarden van Casita Travel als geen ander verstaat.

Aandacht, betrouwbaarheid en zorgzaamheid zijn de dagelijkse pijlers binnen ons werk. Heb je vragen laat het ons team weten. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn geven we je graag advies en helpen we je met het maken van je boeking.

Persoonlijk

De focus ligt op bijzondere en kleinschalige bestemmingen en we hechten belang aan een persoonlijke werkwijze. Zo hebben we nauw en goed contact met de huiseigenaar en bezoekt ons team alle vakantiehuizen zelf zodat wij je precies de juiste bestemming kunnen adviseren. Als je tijdens je vakantie iets wilt vragen of er gaat onverhoopt iets mis dan staan wij en onze partners voor je klaar.

Wij ontzorgen

Ons leven is al druk genoeg, we zijn met van alles tegelijk bezig. Vakantie is de tijd waarin je dat moet kunnen loslaten. Even helemaal weg van de drukte en op een fijne plek in alle rust genieten van het weer, goed eten en van elkaar. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij hebben voor jouw reisgezelschap de perfecte vakantiebestemming al gevonden.

Op ons kun je bouwen

Je vakantie is bij ons in goede handen. Sinds 2002 hebben we al duizenden klanten mogen laten genieten van onze unieke vakantieplekken. We zijn een gepassioneerd team dat wordt ondersteund door enthousiaste en professionele collega's op onze bestemmingen. Bovendien zijn we aangesloten bij de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart op vakantie kan.

team

Monique geeft richting, verbindt en bouwt aan Casita Travel.

Monique
team

Callis zorgt voor een optimale klantbeleving aan de telefoon en per e-mail en ze schrijft teksten voor de website.

Callis
team

Kirsten adviseert je over de beste vakantiehuis match en regelt alles tot in de puntjes achter de schermen.

Kirsten
team

Nikki staat klaar om jou het beste vakantiehuis advies te geven en ondersteunt in diverse marketingtaken.

Nikki