Over ons

Het team van Casita Travel bestaat uit Laura, Ashley, Claudia, Romaine en Monique & Monique op kantoor in Apeldoorn. In Spanje aan de Costa Blanca werken we exclusief samen met Jacqueline Kuiper, onze property manager voor de villa-eigenaren en steun en toeverlaat van onze klanten in deze regio.

Wat doet Casita Travel?
Casita Travel is een reisorganisatie in Apeldoorn gespecialiseerd in de verhuur van goed ingerichte vakantiewoningen, casita´s, finca’s en villa´s op bijzondere locaties. De vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd door ons team en bevinden zich op alle Canarische Eilanden (Tenerife, Lanzarote, La Palma, Fuerteventura, Gran Canaria, El Hierro en La Gomera). Naast de Canarische Eilanden hebben we een fraai aanbod op Ibiza. Maar ook in Portugal met onder andere de regio’s Alentejo, Algarve, het bloemrijke eiland Madeira en Porto Santo. Op het vasteland van Spanje ontdekten we mooie huizen in ongerepte gebieden in Andalusië, maar ook op de meest bijzondere plekjes van de Costa Blanca (omgeving Moraira/Javea/Calpe/Denia/Benissa),waarbij de meeste villa’s slechts enkele minuten van het strand verwijderd liggen. In Griekenland zijn we gespecialiseerd in Kreta en Corfu. Casita Travel blijft haar aanbod vernieuwen en aanvullen en daarom zult u regelmatig nieuwe vakantiehuizen en bestemmingen op de site aantreffen.

Monique van der Kolk, eigenaar en specialist Canarische Eilanden en Portugal
“Reizen en werken in het buitenland deed ik al tijdens mijn middelbare schooltijd. Na mijn opleiding in Breda werkte ik ruim 2 jaar in Griekenland. Na deze tijd, waarin ik veel heb geleerd, kon ik aan de slag als productmanager Zonvakanties bij een touroperator in Leiden. Tezamen met een klein team waren we verantwoordelijk voor de inkoop van mooie vakanties in Zuid Europa en de Carribean. Ik heb heel wat afgereisd voor deze functie: op bijna alle Griekse eilanden heb ik kleine en grote contracten mogen afsluiten, net als op een groot aantal van de Canarische Eilanden. Maar ook in Egypte, Turkije en op Malta kwam ik veelvuldig. In 2001 is deze mooie organisatie opgehouden te bestaan. Ik vloog daarna gelijk naar Tenerife om daar als zelfstandig ondernemer mijn oude netwerk weer op te zoeken voor een samenwerking. Begonnen met een 10-tal rustig gelegen casita’s in het noorden van Tenerife groeide het al snel uit tot een reisorganisatie met casita’s en finca’s op alle Canarische Eilanden. In 2009 besloten Monique Dijkhof en ik onze bedrijven samen te voegen. Samen weten we meer en kunnen we u nog beter helpen om de juiste vakantieplek voor u te vinden. Met mijn gezin bezoek ik vaak onze bestemmingen: favoriet blijft de combinatie van 1 a 2 weken rondreizen om dan in een fijn huis met privé-zwembad en dichtbij zee te eindigen! ”

Monique Dijkhof, eigenaar en specialist Spanje en Griekenland
“Mijn loopbaan in de reisbranche begon gedurende de schoolvakanties en tijdens mijn studie in de vorm van stages. Ervaring deed ik op in onder andere Frankrijk, Spanje, op Chios, Tenerife en in Costa Rica. Na afronding van mijn studie in Den Haag kon ik aan de slag als productmanager Frankrijk bij een (toen nog niet zo grote) vakantiehuizenaanbieder. Na enkele inkoopreizen kreeg ik het vertrouwen om Spanje te ontwikkelen. Een heel waardevolle ervaring. Ik reisde veelvuldig van Noord- naar Zuid-Spanje en ontdekte daar de mooiste plekken langs de kust. Na een aantal jaar keihard en bijna dag en nacht werken besloot ik een half jaar op reis te gaan door Azië, Nieuw Zeeland en Australië. Na terugkomst ben ik gelijk aan de slag gegaan bij een Griekenlandspecialist en leerde dit schitterende vakantieland van binnen en buiten kennen. Helaas bestaat deze organisatie niet meer. Ik besloot een reisorganisatie op te richten met alleen de allerleukste plekjes in Griekenland. Sinds 2009 hebben Monique en ik onze bedrijven samengevoegd en gebruiken we ons netwerk in Europa om alleen de allerfijnste vakantiehuizen/casita’s/villa’s/finca’s te contracteren en te vermelden op deze website. We verhuren alleen maar huizen die we zelf ook echt goed vinden in iedere prijsklasse. Ik maak regelmatig met mijn gezin gebruik van ons prachtige aanbod.

Laura 1

Laura Ligtenberg, product manager Casita Travel
“Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor de reiswereld. Na mijn studies Toerisme aan het ROC van Twente en vervolgens Functiegericht Toerisme (Manager Travel Trade) aan de NHTV in Breda ben ik mijn loopbaan begonnen bij Casita Travel waar ik met heel veel plezier werk. Ervaring deed ik op in o.a. Spanje, Kreta, Turkije, Dubai, Thailand en Maleisië. In mijn vrije tijd heb ik eveneens veel door Europa gereisd waarbij Zuid-Europa echt mijn favoriet is. Zo vind ik Ibiza bijvoorbeeld een heerlijk vakantie eiland met een hele goede sfeer. Er valt echter nog zoveel meer moois in de wereld te ontdekken. De combinatie van werken en reizen met mijn baan in de reiswereld is dan ook geweldig.”

Ashley Tonneijck, medewerkster Casita TravelFoto Ashley

“Reizen heeft mij altijd al aangesproken. Als bijna vanzelfsprekend heb ik dan ook mijn studie gevolgd aan het Saxion in Deventer in de richting van toerisme en recreatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan bij Casita Travel. Ik ben zelf diverse malen in Spanje, Griekenland en op de Canarische Eilanden geweest. Op deze bestemmingen kan je genieten van de zon, het heerlijke eten, de cultuur en de prachtige afwisselende natuur. Maar er staan natuurlijk nog veel meer bestemmingen op mijn bucket-list! Het is geweldig om bij Casita Travel dagelijks deze mooie bestemmingen aan te mogen bieden en u als klant een prachtige en zorgeloze vakantie te kunnen bezorgen, weg van de massa.”

Claudia Nieuwenhuis, medewerkster Casita Travel

“Net als elk van mijn collega’s word ik enorm enthousiast van reizen. Het ontdekken van nieuwe plekjes en daarbij verschillende mensen ontmoeten is wat het reizen juist zo leuk maakt. Na een jaar in Amerika te hebben gewoond en een supergave stage in Nieuw-Zeeland is het buitenland blijven kriebelen. Binnen Casita Travel heb ik inmiddels mijn plekje gevonden en werk ik hier met veel plezier in een top team. Ik vind het heerlijk om dagelijks met zulke mooie bestemmingen bezig te zijn en klanten te kunnen voorzien van een fijne vakantie.”

Romaine Vandort, stagiaire Casita Travel

”Het reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten aangezien mijn familie over de hele wereld woont. Ondertussen heb ik al veel van de wereld mogen zien, met vakanties naar o.a. Sri Lanka, Suriname, Ijsland, Lanzarote, Kos en Italië. Momenteel ben ik derdejaars student aan het Saxion te Deventer en volg ik met veel plezier de studie Hoger Toeristisch en Recreatief onderwijs (HTRO). Voor mijn studie loop ik nu mijn managementstage bij Casita Travel, waar ik veel hoop te leren op het gebied van product development en verkoop. Het is een nieuwe uitdaging voor mij, maar ik weet zeker dat ik een leerzame stageperiode tegemoet ga.”

Waarom Casita Travel?

Casita Travel gaat net even verder om aan al uw wensen te voldoen. Komt u ‘s avonds laat aan? Op uw verzoek  zorgt Casita Travel ervoor dat er alvast wat boodschappen en een lekkere fles wijn in de koelkast staat! Zoekt u een vakantie waarbij zowel opa en oma als de kleinkinderen zich vermaken? Of u wilt meerdere eilanden met elkaar combineren? Casita Travel luistert altijd naar uw wensen en geeft u een op maat gemaakt advies. Casita Travel staat voor openheid en zal u altijd betrouwbare en eerlijke informatie geven.

Foto kantoor

Ons kantoor in Apeldoorn

De vakantieganger die op zoek is naar goede, eerlijke en persoonlijke service en houdt van een karakteristieke vakantiewoning, een sfeervolle inrichting en “couleur locale” is bij Casita Travel aan het juiste adres!
Vanwege de vrijwel altijd rustige ligging van de vakantiewoningen worden de huizen bijna altijd inclusief een huurauto aangeboden die bij aankomst op de luchthaven voor u klaar staat. Desgewenst wordt de auto bij de vakantiewoning afgeleverd.

De klant staat centraal bij Casita Travel. Daarom kunt u op de meeste bestemmingen dagelijks aankomen en vertrekken. Casita Travel wil ook een steentje bijdragen aan het welzijn van de lokale bevolking.

Casita Travel werkt daarom zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en huiseigenaren, om zo de lokale economie te stimuleren.