Vakantie vieren op loopafstand van het strand

Wat is er nu beter dan de zee bijna kunnen horen en ruiken vanuit je accommodatie? Niets toch? Dat vinden wij nou ook! Daarom hebben wij 3 leuke vakantiehuizen op een rijtje gezet die niet alleen op loopafstand van het strand zijn, maar ook een vleugje uniekheid met zich mee brengen. Lees snel verder om erachter te komen welke huizen wij aanraden. 

Appartement Praia Deluxe, Albufeira, Portugal

Op slechts 75 meter lopen van het strand, bevindt zich dit fraaie vakantie appartement. Met een vrij uitzicht over de zee, is een verblijf hier toch wel een droom die uitkomt. De reden dat het mogelijk is om zo dicht bij de zee te verblijven? Dit appartement was vroeger een duikschool. Aan ruimte is hier ook geen gebrek, het vakantiehuis is omringd door een groot grasveld en heeft een mooi gezamenlijk zwembad dat is omgeven door ligbedden. Wat een geweldige manier van vakantie vieren: wakker worden en in slaap vallen met het geluid van de golven. 

Beach Apartment Marjaleta Moraira, Moraira, Costa Blanca

Dit mooie appartement in hartje Moraira ligt op zeer korte loopafstand van het strand. Je vindt alles op loopafstand van je appartement: het zandstrand op 220 meter, een supermarkt op 100 meter en de beste restaurants vind je al op 50 meter afstand. Het appartement is geschikt voor 2 personen en bevindt zich in een luxe appartementencomplex. Je hebt zelfs een eigen balkonnetje waar je heerlijk kunt ontspannen in de zon. Toch zin om af te koelen? Wandel dan op je gemak naar het strand en neem een verfrissende duik.

Villa Burriana Vista Mar, Nerja, Andalusië

Je hoeft alleen maar naar de foto hiernaast te kijken om te zien dat Villa Burriana Vista Mar op een goede plek gelegen is. Het strand Playa de Burriana ligt op nog geen 10 minuten lopen vanaf de villa. Dit strand is geweldig voor kinderen aangezien er ook speeltoestellen op het strand aanwezig zijn. In deze omgeving is er genoeg te doen en te zien: het historische centrum van Nerja, restaurantjes, winkels, sfeervolle pleinen of bezoek het uitzichtpunt ‘Balcon de Europa’. Alles zit hier op loopafstand. Villa Burriana Vista Mar zelf heeft een balkon én een groot terras. Barbecueën, zonnebaden op je ligbed of van het uitzicht genieten, het kan hier allemaal! 

Zit je al te dromen over een heerlijke strandvakantie in één van de bovenstaande woningen? Wij helpen je graag met het maken van een boeking, bel of mail ons gerust!