1. Huizen wintergeschikt
  2. Costa Blanca
  3. Kort of langer verblijf
 

Vakantiehuis te huur winter Costa Blanca

Het aangename klimaat zorgt ervoor dat de Costa Blanca een vakantiebestemming is voor het hele jaar. De temperatuur komt hier zelden onder de 20 graden Celsius. Het is niet voor niets dat de World Health Organization de Costa Blanca heeft uitgeroepen tot de streek met het gezondste klimaat van Europa.

Hieronder vind je de vakantiehuizen die geschikt zijn voor een kort of langer verblijf in de wintermaanden.

Een weekendje weg voor speciale tarieven in de periode november t/m maart? Laat ons weten met hoeveel personen je wilt komen en welke wensen je hebt, dan zorgen we voor de perfecte match. Woon je in Spanje en heb je vragen dan kun je ook contact opnemen met Carmen, onze agent in Madrid: +34 (0)6-53116310 (Nederlands-, Engels- en Spaanstalig)

In de periode november t/m maart zijn er vaak speciale maandprijzen van toepassing. Deze staan in dat geval in de tekst bij het betreffende vakantiehuis genoemd. In de Zoek & Boek resultaten tref je de prijzen voor maximaal 4 weken.

Bij twijfel en vragen neem gerust contact met ons op via info@casitatravel.nl

Wij hebben een vakantiehuis te huur in de winter aan de Costa Blanca in de plaatsen Moraira, Jávea, Benissa (kust), La Fustera, Benitachell en Calpe.

 
Terug naar alle vakantiehuizen Costa Blanca
 

Speciaal uitgelicht: