Over ons

Alleen de allermooiste vakantiehuizen
Je vakantie? Die staat in het teken van nieuwe ontdekkingen, inspiratie opdoen of gewoon puur ontspannen. Maar een ding staat vast: je wilt een pico bello uitvalsbasis. Een vakantiehuis. Tussen wuivende palmen of onder de sinaasappelbomen. Met een seabreeze of met adembenemend uitzicht. Met comfort. Waar je spontaan met lokale gerechten aan het kokkerellen slaat, om ze later op je eigen terras met een ijskoud rosétje te nuttigen. Zwoele zomeravonden zonder einde…

Fijnproevers
Casita Travel begrijpt dat. Daarom werkt Casita Travel met een team van fijnproevers. Dames met nog nét geen mediterraan bloed. Allen doorgewinterde reizigers met een zwak voor zonnige bestemmingen. En voor de parels van casita’s, fincas, villa’s en vakantiehuizen.

Daarbij is hospitality een vak. Aandacht, betrouwbaarheid en zorgzaamheid zijn typische kernwaarden voor Casita Travel. Uniek zijn de intensieve, kwalitatieve contacten met de eigen propertymanagers en met alle huiseigenaren. Dat werkt wel zo fijn én het garandeert jou de optimale service ter plaatse. Je voelt je meer dan welkom, zonder zorgen. Nooit meer naar huis, bij wijze van spreken. De Casita dames zijn trots op dit high-level concept. Met recht claimt Casita Travel jou de mooiste vakantiehuizen aan te bieden. Ga, en geniet van hemelse plekken op aarde. Vertel je verhalen en ervaringen, we zijn razend benieuwd.

Laura

Laura ontwikkelt nieuwe bestemmingen en kent alle ins en outs van Casita Travel

Monique

Monique geeft richting, verbindt en bouwt aan Casita Travel

Callis

Callis zorgt voor een optimale klantbeleving aan de telefoon en per e-mail. Je treft Callis voornamelijk op de zaterdagen.

Kirsten

Kirsten adviseert je over de beste vakantiehuismatch en regelt alles tot in de puntjes achter de schermen op maandag, dinsdag en donderdag

Nikki

Nikki staat fulltime klaar om jou het beste vakantiehuisadvies te geven en ondersteunt in diverse marketingtaken

Demi

Demi leert de fijne kneepjes van het vak binnen Casita Travel als HBO stagiaire van het Saxion Deventer

Emmee

Emmée beschrijft nieuwe vakantiehuizen op onze website en draagt zorg voor de content op de 'wat te doen' pagina's.

Kyra

Kyra is de vliegende keep van Casita Travel. Ze geeft vakantiehuisadvies, maakt content op onze website en ondersteunt op social media.