Wie wij zijn en waarom Casita Travel?

Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen in het zonovergoten Spanje, Italië, Portugal en Griekenland. Stuk voor stuk zijn het bijzondere locaties. Een huisje aan zee, een luxe vakantievilla vol met de nieuwste snufjes of juist een meer authentiek huis met een gaard met olijfbomen waar de (klein)kinderen de hele middag verstoppertje kunnen spelen. Weg van de dertien-in-een-dozijn vakantiewoningen en weg van massa, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Zodat je zonder zorgen en in alle comfort met elkaar kunt genieten.

1. Persoonlijk
De focus ligt op bijzondere en kleinschalige bestemmingen. Weg van het grootschalige massatoerisme. Dat gemoedelijke en persoonlijke karakter vinden we heel belangrijk. Zo hebben we nauw en goed contact met de huiseigenaar en bezoekt ons team alle vakantiehuizen die we aanbieden zelf. Zodoende kennen wij onze huizen van binnen en van buiten en kunnen wij je precies de juiste bestemming adviseren. Als je tijdens je vakantie iets wilt vragen of er gaat onverhoopt iets mis dan staan wij en onze partners op de bestemming voor je klaar.

2. Wij ontzorgen

Ons leven is al druk genoeg, we zijn met van alles tegelijk bezig. Vakantie is de tijd waarin je dat moet kunnen loslaten. Even helemaal weg van de drukte en op een fijne plek in alle rust genieten van het weer, lekker eten en van elkaar. Wij begrijpen dat als geen ander. Wij hebben voor jouw reisgezelschap de perfecte vakantiebestemming al gevonden. De aankomst- en vertrekdagen zijn bij ons vaak flexibel, waardoor je op iedere gewenste dag van de week kunt aankomen en vertrekken. Bovendien zijn wij transparant. Je vindt bij ons geen verborgen kosten.

3. Op ons kun je bouwen

Je vakantie is bij ons in goede handen. Sinds 2002 hebben we al heel wat duizenden klanten mogen laten genieten van onze unieke vakantieplekken. We beschikken over een klein gepassioneerd team dat wordt ondersteund door enthousiaste collega's ter plaatse. Al onze huizen worden bovendien elk jaar door ons zelf gecheckt. Daarnaast zijn we aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart met ons op reis kunt. Maar het meest trots zijn wij op de waarderingen van onze gasten. Op het onafhankelijke reviewplatform Trustpilot krijgen wij van hen de score ‘Uitstekend’.