Vakantiehuisverhuur

U heeft interesse in de verhuur van uw vakantiehuis door Casita Travel?

U bent de eigenaar van een vakantiehuis, villa, casita of landgoed in Zuid-Europa en u zou graag ontzorgd willen worden voor wat betreft de vakantieverhuur? Casita Travel kan, met haar 16  jaar ervaring, alle rompslomp die de verhuur met zich meebrengt voor u wegnemen.

Voordelen bij verhuur van uw vakantiehuis via Casita Travel

Persoonlijke en eerlijke benadering naar u en de klant
Wij vinden het belangrijk informatie uit eerste hand te kunnen bieden en daarom bezoeken wij de accommodaties op deze website met enige regelmaat. Een van ons zal dan ook uw vakantiehuis komen bezoeken om (aanvullende) foto’s te maken en vooral om de sfeer van het huis te proeven om op deze manier de Casita Travel klant beter te kunnen adviseren. Mochten er zaken zijn waarvan wij denken dat ze de verhuur en de tevredenheid van onze klant bevorderen, dan zullen we het niet nalaten u als eigenaar hierin te adviseren.

Publiciteit en Marketing
Casita Travel zorgt ervoor dat  uw vakantiehuis onder de aandacht wordt gebracht bij duizenden potentiële huurders. We doen dit op diverse manieren. Om u een idee te geven:

Waar moet uw vakantiehuis aan voldoen
Ieder huis is anders en daarom is het moeilijk te verwoorden waar een goed verhuurbaar vakantiehuis aan moet voldoen. Belangrijk vinden we dat de kwaliteit goed is. Het huis dient schoon en netjes te zijn, in goede staat te verkeren en het moet rustig gelegen zijn. Dan zijn er natuurlijk vele variaties. Van landelijk en eenvoudig tot luxe en design. En heeft u een gerestaureerd authentiek vakantiehuis met een uniek karakter? Dan past het ook vast binnen ons aanbod.

Heeft u interesse in een samenwerking met Casita Travel?
Dan ontvangen we graag een korte beschrijving van uw vakantiehuis, de locatie van het huis, uw gegevens en enkele digitale foto’s ter indicatie. We bezoeken de diverse bestemmingen het hele jaar door en zullen vervolgens een eventuele afspraak inplannen om uw vakantiehuis te bezoeken.
Al uw informatie mag u verzenden naar info@casitatravel.nl.

We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.