Heb jij net als wij een voorliefde voor vakanties in Zuid Europa?

En zit gevoel voor kwaliteit en serviceverlening je in het bloed? Misschien vind je het dan leuk om bij ons te komen werken. We zijn op zoek naar een collega in de functie van Vakantiehuizenspecialist.

Wie zijn wij?
Casita Travel is een ambitieuze reisorganisatie die de fijnste vakantieplekken in Zuid Europa weet te vinden. Persoonlijke service, snelle communicatie en eerlijke informatieverstrekking staan hoog in het vaandel. Onze klant vindt ons zowel rechtstreeks via het internet als via extern geselecteerde reisadviseurs.

Wie zoeken we?
We zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde collega in fulltime dienstverband voor de functie van Vakantiehuizenspecialist.

Wat houdt de functie in?
De functie is zeer afwisselend en houdt onder andere in: het maken van reisvoorstellen op maat inclusief calculaties, het op een professionele en prettige manier onderhouden van contact met onze klanten via e-mail en telefoon, het verwerken van boekingen in ons reserveringssysteem en up to date houden van onze website. Ook zal je veel contact hebben met eigenaren van vakantiehuizen in het buitenland, luchtvaartmaatschappijen en leveranciers van aanvullende diensten.

Wat vragen we?

  • (Bij voorkeur) een toeristische HBO opleiding en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Beheersing van de Engelse taal
  • Positieve, initiatiefrijke en servicegerichte instelling
  • Liefde voor mooie vakantieplekken in Zuid Europa
  • Ervaring in de inkoop en/of verhuur van vakantiehuizen is een pré
  • In het bezit van een rijbewijs B
  • Fulltime beschikbaarheid, waaronder op zaterdag indien nodig

Ben je verder energiek, vriendelijk, accuraat, flexibel, gestructureerd en woon je ook nog in of in de buurt van Apeldoorn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?
Een informele en open werksfeer, een werkplek aan de rand van het centrum van Apeldoorn, een marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovenstaande? Stuur dan je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar directie@casitatravel.nl.