Je reservering bij Casita Travel

Hartelijk dank voor je online reservering bij Casita Travel. Een overzicht van je reserveringsaanvraag is verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Je boekingsformulier is verzonden naar de afdeling reserveringen van Casita Travel. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op betreffende je boekingsaanvraag.

In de tussenliggende periode stemmen we je reservering af met de eigenaar van de accommodatie. Bij akkoord van de eigenaar reserveren wij de geboekte accommodatie direct voor jou.

  • Heb je op je boekingsformulier aangegeven dat je vluchtinformatie wenst te ontvangen, dan sturen wij je een voorstel met vluchtmogelijkheden.
  • Is je huurauto niet inclusief in de huurprijs en heb je op je boekingsformulier aangegeven informatie hierover te ontvangen, dan sturen wij je een voorstel met huurauto mogelijkheden vanaf de luchthaven.
  • Heb je op je boekingsformulier aangegeven dat je informatie wenst over de premie van een annulerings- en/of reisverzekering, dan zullen we je hierover alle informatie per e-mail toesturen.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@casitatravel.nl of per telefoon 055-356 2339 tijdens kantoortijden.

Met vriendelijke groet,
Het team van Casita Travel

Casita Travel: vakantiehuizen en villa’s nét even anders!

nze bestemmingen: Spanje vasteland, Ibiza, Canarische Eilanden, Portugal, Madeira, Griekenland vasteland en de Griekse eilanden

Casita Travel is aangesloten bij VZR en lid van de ANVR onder nummer: 4915
[fb-tracking-reservering] Daisycon Affiliate Marketing