Casita Travel & The Andiamo World Italy

Casita Travel en de Italie-expert The Andiamo World werken nauw samen. Bent u een liefhebber van Italië en bent u op zoek naar een prachtige villa voor een vakantie? Of wilt u graag professioneel geholpen worden bij uw bedrijfsevenement in het land van dolce vita? Dan kan Casita Travel u helpen!

Eigenaresse van The Andiamo World Filomena Uffing woont afwisselend in Rome en Arnhem en kent Italie op haar duimpje.  Zoals ze zelf vertelt:

“The Andiamo World brengt verschillende Mediterraanse culturen samen en laat u de locals, hun gewoonten en de culturele verschillen zien! Wij openen de geheime deuren naar authentieke en onvergetelijke ervaringen!

Als ervaren lokale FLEX DMC voor Italie en Mediterraans Europa is The Andiamo World in meer dan 20 jaar uitgegroeid tot een hecht team met flexibele ‘cloud’ kantoren die 24/7 bereikbaar zijn. The Andiamo World is gecreëerd als een nieuw innovatief concept in toerisme en MICE. We werken in een team van ervaren senioren en event managers die transparant en efficiënt met elkaar samen werken. Bovendien werken wij als één team samen met onze exclusieve partners direct op onze bestemmingen om 100% persoonlijke services te creëren!”

U kunt zowel Casita Travel of The Andiamo World contacten voor op maat gemaakte evenementen, incentives, vergaderingen, congressen, persoonlijke begeleiding en assistentie, architecten en lokale assistenten ter plaatse, teambuilding activiteiten, boetiekhotels en villa’s, persoonlijke weddingplanners en op maat gemaakte muziekreizen in heel Italië.

Voor meer informatie www.theandiamowold.com