1. Spanje specialist sinds 2002
  2. Lid ANVR/VZR/Calamiteitenfonds
  3. Geen verborgen kosten
 

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van onze klanten over hun vakantie, de villa die ze bij Casita Travel hebben geboekt en de service ter plekke? Hieronder vind je de beoordelingen. 

 
159 beoordelingen
  1. 9

    De jacuzzi, het uitzicht, ligging ten opzichte van verschillende leuke plaatsen als Javea en Moreira

    Januari 2022 - Daniël T. verbleef in Casa de los Sueños | 7 personen 

  2. 9

    De omgeving. De stilte en de ruimte in en om het huis.

    Januari 2022 - Sandra B. verbleef in Casa Lavanda | 6 personen 

  3. 10

    Het uitzicht De grote ruimtes De sfeer van de woning Alles top

    Januari 2022 - Daniël T. verbleef in Villa Noreña | 8 personen 

  4. 8

    Het ontdekken van de omgeving.

    December 2021 - Jacqueline v. verbleef in Casa Dabuti | 6 personen 

  5. 9

    Het was heerlijk dat alle restaurantjes, de bakker en supermarkt op loopafstand was. In de omgeving is veel te doen en na deze maand hebben we nog niet alles gedaan en gezien. Er is veel te ontdekken.

    December 2021 - Willie V. verbleef in Villa Beluga | 6 personen 

  6. 8

    Alles is aanwezig, zeer verzorgd en netjes. Een min puntje 50€ voor gasbonbon die we 3 dagen s'avonds gebruikt hebben is wel duur betaald. Dank U voor de goede ontvangst

    November 2021 - Daniel G. verbleef in Villa Alegria Moraira | 6 personen 

  7. 9

    Gezellig huis, vooral de serre. Alles was aanwezig. Moraira is gezellig dorp met goede restaurants en een leuke golfbaan op loopafstand

    November 2021 - Heimen v. verbleef in Villa Romantica Moraira | 8 personen 

  8. 9

    Daar wij in het najaar in Casa Suerta verbleven, hebben wij zowel van het huis en de enorme tuin met buitenkeuken genoten. Alles was aanwezig om het overdag buiten als 's-avonds binnen fijn te hebben. Ons enige minpuntje waren de zonnebedden bij het zwembad, die in slechte staat verkeerde of helemaal kapot waren wat afbreuk doet aan de mooie luxe sfeer van het huis. Ook de omgeving is prachtig en zeker ook in dit seizoen de moeite waard om heen te gaan!!

    November 2021 - Edwin H. verbleef in Casa La Suerte | 6 personen 

  9. 9

    Leuk huisje en een prachtige grote tuin. Ligt afgelegen en je hebt echt een auto nodig, maar super centraal. Je bent in 10 minuten met de auto in het bruisende gedeelte.

    Oktober 2021 - Rene H. verbleef in Casita Desiño Moderno | 2 personen 

  10. 8

    Rustige plek, groen en veel ruimte. Fijn terras buiten.

    November 2021 - Sanne v. verbleef in Villa Desiño | 6 personen