1. Spanje specialist sinds 2002
  2. Lid ANVR/VZR/Calamiteitenfonds
  3. Geen verborgen kosten
 

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van onze klanten over hun vakantie, de villa die ze bij Casita Travel hebben geboekt en de service ter plekke? Hieronder vind je de beoordelingen. 

 
154 beoordelingen
  1. 9

    Mooi ruim huis met veel voorzieningen.

    Juli 2021 - Heiko Bernardus Jozef B. verbleef in Casa La Luz | 8 personen

  2. 8

    Het zwembad is heerlijk, het uitzicht en omgeving. Er is genoeg te doen, genoeg stranden en voor elke doelgroep wat leuks om te doen. De tips in het boekje waren ook handig. Het is een mooie omgeving om echt tot rust te komen. Het was er ook vrij rustig in Moraira tijdens het uitgaan werd er ook afstand gehouden i.v.m. corona.

    Juli 2021 - Saida A. verbleef in Villa Benitachell | 9 personen

  3. 9

    Het huis was boven verwachting qua grootte. Zwembad was heerlijk, goede bedden en alles goed onderhouden (op de tuinstoelen na)

    Juli 2021 - Lennard B. verbleef in Villa Burriana Dorada | 6 personen

  4. 9

    Het huis is sfeervol ingericht. Ruim opgezet en heeft gewoon alles wat je nodig hebt. Voelt als thuis.

    Juli 2021 - Simone W. verbleef in Casa Maribelle | 10 personen

  5. 9

    Je komt tot rust hier. Heerlijk terras met schitterend uitzicht. Zwembad zeer mooi, sowieso met de mooie inloop. Ook goeie ligbedden. Gezien de tijd van het EK voetbal en de Tour de France, blij met de satelliet TV. Heb 1 x een wandeling gemaakt, dus niet weer. Wat een steile weg joh.

    Juli 2021 - Hillie L. verbleef in Casa Dabuti | 6 personen

  6. 10

    Ligging, huis zelf, alles aanwezig en zeer netjes

    Juli 2021 - Martijn P. verbleef in Finca Lucette | 6 personen

  7. 10

    Onwijs mooie plek zodra je binnen de poort bent, 100% privacy, geweldig zwemparadijs. Heerlijk om te verblijven als je rust zoekt, voor het 2e jaar hier geweest. Echt een fantastisch huis, aardige eigenaar, als er iets is komt hij dezelfde dag nog om het op te lossen😀, bestemming is vanwege het weer altijd geweldig

    Juli 2021 - Ron R. verbleef in Villa Eldorado | 6 personen

  8. 9

    Prachtige villa in een leuk stukjespanje waar veel verschillende dingen te doen zijn.

    Juli 2021 - Hanneke H. verbleef in Villa Benitachell | 9 personen

  9. 9

    - De villa was erg goed. Schoon, verzorgd, netjes & volledig ingericht en mooi gelegen. Zwembad was schoon. De tuin was verzorgd en had verschillende plekjes om te zitten of te liggen, wat wel handig omdat de villa wat hoger ligt en je daarom meer merkt van wind. - De villa ligt wat hoger dan de rest en heeft daardoor een heel ruim uitzicht over de regio. Je hebt een goed gevoel van privacy en er is geen overlast van anderen. In het huis was een ordner met allerlei informatie en tips. Er zijn veel goede restaurants op korte rij afstand. - Supermarkt (in Javea) op 12 minuten rijden. Golfbaan op 8 minuten rijden. Denia op 20-25 minuten rijden. Volgend jaar de villa voor 4 weken geboekt!

    Juli 2021 - Albert . verbleef in Casa Javea Sol | 6 personen

  10. 9

    De ruimte op zich, het zwembad, de inrichting was echt super mooi en de privacy van de villa.

    Juni 2021 - Maud M. verbleef in Villa Domingo | 6 personen