1. Spanje specialist sinds 2002
  2. Lid ANVR/VZR/Calamiteitenfonds
  3. Geen verborgen kosten
 

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van onze klanten over hun vakantie, de villa die ze bij Casita Travel hebben geboekt en de service ter plekke? Hieronder vind je de beoordelingen. 

 
209 beoordelingen
  1. Het fijne zwembad en de grote verranda.

    Augustus 2020 -  verbleef in Villa Platano | 6 personen

  2. Fantastisch uitzicht over de vallei!

    Augustus 2020 -  verbleef in Villa Margaret | 6 personen

  3. De ligging van het huis. Tussen javea en moreira in. En het huisje had veel privacy

    September 2020 -  verbleef in Casa La Luz | 8 personen

  4. Met name de tuin, de bbq ruimte en het zwembad waren heerlijke plekken. Echt een vakantiegevoel. De bar hebben we niet gebruikt omdat er geen koelkastje stond maar verder alles buiten met veel plezier ervaren

    September 2020 -  verbleef in Villa Bella Javea | 8 personen

  5. Super leuk huis op een waanzinigge locatie. We hebben het goed naar ons zin gehad

    Augustus 2020 -  verbleef in Villa Alexandra | 4 personen

  6. Ondanks Covid-19 hebben wij een super vakantie gehad. Het was erg rustig in de supermarkten, plaatsjes en op de boulevard en het strand. Maar dat was alleen maar een voordeel. Verder heerlijk genoten van het uitzicht, het lekkere weer en het zwembad. Wij komen zeker nog eens terug.

    Augustus 2020 -  verbleef in Casa Javea Sol | 6 personen

  7. Het gebied is gewoon heerlijk. Lekker klimaat en prachtige omgeving.

    Augustus 2020 -  verbleef in Villa La Palmera Javea | 7 personen

  8. We hebben genoten met 2 gezinnen in een huis, waar ieder toch z’n eigen plekje kon hebben! Mooie omgeving en genoeg te doen!

    Augustus 2020 -  verbleef in Casa Lynn | 8 personen

  9. De rust, de ruimte bij het huis met de fantastische tuin. En toch vlakbij alle leuke plekken aan de kust.

    Augustus 2020 -  verbleef in Finca Lucette | 6 personen

  10. De bestemming was bij ons al bekend. Een heerlijk relaxte omgeving

    Augustus 2020 -  verbleef in Casa de los Sueños | 7 personen