Reisinformatie Sicilië

Terug naar zoekresultaten

Reisbescheiden

Uiterlijk twee weken voor uw vertrek ontvangt u van Casita Travel uw reispapieren en informatie over Sicilië. We sturen u tevens een landkaart waarop de wegen goed staan aangegeven. Verder ontvangt u uw accommodatievouchers, een routebeschrijving en informatie over uw vluchten (indien geboekt door Casita Travel) en huurauto.

Autoverhuur

Indien u een huurauto inclusief heeft op Sicilië dan laten we deze auto voor u laten klaarzetten op de luchthaven naar keuze. Huurauto inclusief? Dan is onderstaande inbegrepen: * ongelimiteerde kilometers * lokale belastingen en toeslagen * luchthavenafleveringskosten * WA-verzekering * extra WA-verzekering € 7,5 miljoen * CDW-verzekering zonder eigen risico * diefstalverzekering zonder eigen risico * glas-banden-bodem-schadedekking

Vlucht informatie

Casita Travel wil u een goed totaal product aanbieden. Daarom kunt u behalve de accommodatie en de huurauto, ook de vlucht naar Sicilië laten reserveren door Casita Travel. Vraagt u ons naar een voorstel op maat. Luchthaven Catania Cantania is een van de grootste luchthavens in Italie. De luchthaven is overzichtelijk en van alle gemakken voorzien. Er zijn pinautomaten, banken, service balies, wisselkantoor, restaurants, winkels, kiosk en liften aanwezig. De parkeerplaats voor de huurauto is makkelijk te vinden. Luchthaven Trapani Trapani is een kleine luchthaven met weinig faciliteiten. Deze luchthaven ligt aan de westkust van Sicilie. De belangrijkste luchtvaartmaatschappij is Ryanair. Hieronder volgt het vluchtschema van de luchthaven Catania:

ma di wo do vr za zo
Transavia-va. Amsterdam va. € 250,- per volw. X X*
Air Berlin – va. Dusseldorf va. € 265,- per volw. X X X X X X X
Jet Air -va. Brussel va. € 360,- per volw. X X

Hieronder volgt het vluchtschema van de luchthaven Trapani:

ma di wo do vr za zo
Ryanair-va. Eindhoven va. € 105,- per volw. X X X
Ryanair – va. Weeze va. € 110,- per volw. X X X
Ryanair -va. Maastricht va. € 90,- per volw. X X X

* = alleen in bepaalde periodes