Reisinformatie Santorini

Terug naar zoekresultaten

Reisbescheiden

De reisbescheiden ontvangt u uiterlijk 2 weken van tevoren met de post. Uw reisbescheiden bestaan uit een accommodatievoucher, informatie over eventuele boot, (indien een auto geboekt) een huurautovoucher en een routebeschrijving naar uw vakantiehuis op Corfu. Indien u uw vluchten via Casita Travel heeft geboekt ontvangt u tevens bij uw reispapieren uw (e-)ticket.

Autoverhuur

Uw accommodatie op Santorini is exclusief een huurauto. Wij kunnen uw huurauto verzorgen en laten klaarzetten op de luchthaven of in de haven. Neemt u contact met ons op voor een offerte voor uw huurauto.

Vlucht & boot informatie

Casita Travel wil graag een zo compleet mogelijke reis aanbieden. Daarom verzorgen we, op uw verzoek, ook uw vlucht naar Santorini. Vanwege de vele mogelijkheden die aangeboden worden door diverse luchtvaartmaatschappijen richten wij ons niet op één enkele luchtvaartmaatschappij. Wij zullen de vlucht voor u selecteren die het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren qua vertrekplaats, vertrektijd en budget. Bootovertochten Indien u Santorini combineert met een andere Griekse bestemming, dan kunnen we tevens uw bootovertocht naar bijvoorbeeld Naxos, Paros, Mykonos of Ios voor u verzorgen. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

ma di wo do vr za zo
Transavia-va. Amsterdam X X
Jet Air-va. Brussel X X
Thomascookairlines-va. Brussel X X
Condor-va. Düsseldorf X
Condor-va. Frankfurt X
Condor-va. München X X
Air Berlin-va. Düsseldorf X X X
Air Berlin-va. München X X X
Germanwings-va. Keulen/Bonn X