Reisinformatie Costa Blanca

Terug naar zoekresultaten

Reispapieren

Uiterlijk twee weken voor uw vertrek naar de Costa Blanca ontvangt u uw reispapieren per e-mail. Hierin treft u altijd een routebeschrijving naar uw vakantiehuis en in sommige gevallen een vakantiehuis-/accommodatievoucher. U ontvangt altijd een overzicht van de afspraken die gemaakt zijn met betrekking tot de eventuele kosten die ter plaatse voldaan dienen te worden en informatie over de borgsom. Heeft u een huurauto bij ons geboekt? Dan sturen we bij de reispapieren tevens de huurautovoucher en voorwaarden toe. Indien u uw vluchten heeft laten reserveren bij Casita Travel dan ontvangt u tenslotte tevens uw (e-)ticket bij uw reispapieren.

Autoverhuur

Wij adviseren u uw huurauto via Casita Travel te reserveren. Wij hebben een jarenlange relatie met Sunny Cars. Het komt praktisch niet voor, maar mocht er onverhoopt een probleem ontstaan rondom uw huurauto dan zal Casita Travel bemiddelen tussen u en de autoverhuurder. Casita Travel kan een huurauto voor u reserveren en laten klaarzetten op de luchthaven naar keuze. Neemt u contact met ons op voor een offerte via info@casitatravel.nl. Een credit card op naam van de hoofdbestuurder is verplicht bij het huren van een auto. Voorwaarden Sunny Cars

 • Minimum leeftijd: 21 jaar
 • Geldige creditcard op naam van de hoofdbestuurder verplicht
 • Rijbewijs: Minimaal 2 jaar in bezit
 • Minimale huurperiode: 1 week (= gelijk aan 8 dagen). Indien dit langer is dan 7 * 24 uur dan dient u een dag extra te betalen.
 • Bijrijders: zijn bij veel van de door ons vertegenwoordigde autoverhuurbedrijven bij de prijs inbegrepen
 • Lokale belasting (TAX): Inclusief
 • Eerlijk tankprincipe Vol-Vol (tenzij anders aangegeven)
 • WA-Verzekering conform de lokale wettelijke voorwaarden
 • Aanvullende WA-Verzekering van 7,5 miljoen euro omdat de wettelijk verplichte lokale dekkingssom onvoldoende is volgens de Sunny Cars standaard
 • CDW-Verzekering (schade aan huurauto)
 • TP-Verzekering (schade aan huurauto)
 • Terugbetaling eigen risico: In geval van schade en/ of diefstal belast de verhuurder u met een eigen risico. Dit bedrag betaalt u ter plaatse en wordt u na thuiskomst door Sunny Cars vergoed. Het is dus niet nodig om lokaal een extra verzekering af te sluiten.
 • Dekking glas-banden-schade: bij een schadegeval betaalt u de kosten aan de lokale verhuurder. Na thuiskomst wordt deze schade door Sunny Cars vergoed, het is dus niet nodig om lokaal een extra verzekering af te sluiten.
 • Borg: Ter plaatse zal altijd een waarborg gevraagd worden van minimaal de waarde van een volle tank brandstof,  in sommige gevallen vermeerderd met het eigen risico per schadegebeurtenis. Voor sommige categorieën auto’s gelden aanvullende borgstellingen. De hoogte of wijze van de borgstelling zal in de reisbescheiden beschreven worden.
 • Let op: de onderzijde van uw huurauto is niet verzekerd indien u op onverharde wegen rijdt. Indien u toch gebruik maakt van dit soort wegen, rijdt dan langzaam en voorzichtig.

De algemene voorwaarden van Sunny Cars worden bij de offerte toegevoegd. Wij raden u aan om deze voorwaarden goed door te lezen. Let wel, bij (grove) eigen schuld of nalatigheid kunt u zelf volledig aansprakelijk gesteld worden, niet alleen voor het Eigen Risico ( 1. Onverharde wegen en/of niet voor wegverkeer toegelaten wegen of terreinen 2. Schade door het rijden onder invloed van alcohol en/of van andere drogerende middelen 3. Verlies van of schade aan de autosleutel(s) of de voertuigpapieren 4. Schade aan het oliecarter en aan de koppeling/transmissie 5. Verlies, diefstal of beschadiging van de autoradio en/of de (ingebouwde) navigatieapparatuur 6. Bij het tanken van de verkeerde brandstof voor het huurvoertuig)

Vlucht informatie

Casita Travel wil graag een zo compleet mogelijke reis aanbieden. Daarom verzorgen we, op uw verzoek, ook uw vlucht naar Alicante of Valencia aan de Costa Blanca. Vanwege de vele mogelijkheden die aangeboden worden door diverse luchtvaartmaatschappijen richten wij ons niet op één enkele luchtvaartmaatschappij. Wij zullen de vlucht voor u selecteren die het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren qua vertrekplaats, vertrektijd en budget. Hieronder vindt u een overzicht van de vluchten naar Alicante.

 Prijzen per retour ma di wo do vr za zo
Ryanair va. Weeze  X X* X X* X X* X
Ryanair va. Maastricht X X* X
Ryanair va. Eindhoven X X X* X X* X X
Transavia va. Amsterdam X X X X X X X
Transavia va. Rotterdam X* X X X X X X
Transavia va. Eindhoven  X X* X X X X X
Jet Air va. Brussel X X X X X X X
Tui Fly va. Dusseldorf X X X X X X X

*= alleen in de zomerperiode **= alleen in de winterperiode Hieronder vindt u een overzicht van de vluchten naar Valencia.

 Prijzen per retour ma di wo do vr za zo
Transavia va. Amsterdam X X X X X X X
Transavia va. Eindhoven X X X X X X X
Ryanair va. Weeze X*  X** X* X* X**
 Air Berlin va. Düsseldorf (via Mallorca)  X X  X X X X X

*= alleen in de zomerperiode **= alleen in de winterperiode Onder voorbehoud van wijzigingen. Wij sturen u graag een voorstel met de actuele mogelijkheden en prijzen voor uw vluchten.