Casita Travel Casas de Piedra Tenerife

Huh, weg van de massa op Tenerife? Je zou denken dat dat lastig is. Maar dat is het niet!

Tenerife is zoveel meer dan volle stranden, terrassen in de zon en veel toeristen. In 2002 geleden startte Casita Travel met het zoeken naar ongerepte bijzondere vakantieplekjes op het eiland Tenerife. En dat was helemaal niet zo moeilijk. Over het hele eiland vind je prachtige landgoederen aan zee met kleinschalig toerisme. Vaak word je hier bij aankomst allerhartelijkst ontvangen door de eigenaren. En kijk niet verbaasd als je in de ochtend naast je deur een grote tros verse bananen ziet hangen! Handgeplukt van de plantage die net iets verderop ligt…

Casita Travel heeft over het hele eiland Tenerife unieke vakantiehuizen

Landgoed Desino in bijzondere stijl op rustige bananenplantage. Kindvriendelijk, modern en weg-van-de massa

In het zuiden werken we al jaren met Silvia van het landgoed Desino. Met haar zus die styliste is, heeft ze de oude personeelshuisjes schitterend opgeknapt tot bijzondere vakantiehuisjes. Heerlijk rustig in het groen gelegen, ruime zonnige terrassen en ingericht in een fijne vintage-stijl met een snufje Ibiza. Op nog geen 10 minuten autorijden vind je een heerlijk knus strand met hip barretje en ligbedden.

 

Op het landgoed Desino vind je verscholen op de bananenplantage 8 vakantiehuizen. Sommige vakantiehuisjes op landgoed Desino hebben een prive-zwembad. Allemaal smaakvol ingericht. Onze favoriet is Casa Desino II vanwege de omheinde tuin en het grote zonnige terras met schaduwdoek. Perfect voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Casita Travel is specialist op Tenerife

Al vanaf 2002 komen we een paar keer per jaar naar dit eiland en gaan we op zoek naar unieke weg-van-de-massa vakantieplekjes. We zoeken een rustige ligging. Voor kinderen willen we graag dat het kindvriendelijk is en wat we ook belangrijk vinden is een schoon vakantiehuis en vriendelijke eigenaren die jou in de watten leggen.

Jij staat altijd centraal bij Casita Travel

Trouwens we vinden het belangrijk dat je gedurende het boekingsproces goed wordt geholpen. Of dat nu online is of per telefoon. We luisteren naar je vakantiewensen, we zoeken het beste vakantieplekje voor je uit en we maken je gehele reservering in orde. Het is ons erom te doen dat jij helemaal ontzorgd wordt en dat je alleen maar hoeft te genieten in je vakantietijd van je reisgezelschap.

 

Casita Travel Tenerife Casa Desino