Waarom wij van Casita Travel waardevolle bemiddelaars ter plaatse nodig hebben om jou nog beterin de watten te leggen.

Dat Casita Travel de mooiste vakantiehuizen heeft, daar zijn we trots op. Maar we leggen de lat hoger. We willen dat onze gasten zich thuis voelen, en toch op reis. Optimale zorg, maar volledige vrijheid.

En dat is waarom we met lokale agenten werken. Zij zijn een onmisbare schakel in deze missie. Ze leggen onze Casita Travelers in de watten, lossen onvoorziene zaken op en verrassen je aangenaam.

Een van onze rotsen in de branding is Christina Rivero Delgado van ons agentschap op Gran Canaria. Een echte Gran Canariaanse; kalm aan de oppervlakte maar met vuur in haar hart. Net als de medewerksters van Casita Travel in Apeldoorn.

Hoe pakt zij dit aan?

Christina werd 31 jaar geleden geboren op Gran Canaria. Ze ontwikkelde al snel een warm hart voor toerisme. Sinds 2015 werkt ze als agent bij VGC. Een agentschap waar Casita Travel graag zaken mee doet.

“En wij met Casita Travel! We hebben een hele goede relatie met al die aardige dames en hun gasten. Casita Travel zorgt voor een heel divers publiek, maar vooral families en stellen die niet hutjemutje op een strand willen liggen, die geen tapas bar zoeken waar de TV loeihard staat. Nee, Casita Travel gasten zoeken naar lokale neusjes van de zalm, naar rust en ruimte. Naar kwaliteit. Dan zit je bij ons goed”, vertelt Christina.

“Om dat nog beter te laten zien, reizen Monique van der Kolk en Laura Ligtenberg van Casita Travel in gezelschap van een bekende blogger binnenkort naar ons af. Dan kan ik als local alle ontdekkingen laten zien waar de gemiddelde toerist niet aan denkt. Ik kijk er naar uit! Met een vol draaiboek, drones en camera’s beloven we een geweldige reportage.”

Het verschil maken

Christina vertelt verder: “Vanuit ons hoofdkantoor in Las Palmas, is die dagelijkse unieke ervaring top of mind. Dat betekent: veel persoonlijke aandacht.

We zorgen voor een reservering in dat hippe restaurant, we regelen die jeep die pas de volgende dag terug hoeft, of een kok bij je thuis om Spaans te koken. Verzin het en we maken het in orde!”
Het tekent de meerwaarde voor Casita Travel. Ook de warme contacten met de huiseigenaren zelf, dragen daaraan bij. “Die onderlinge relatie is goud waard. Ons motto luidt: gelukkige klanten = gelukkige eigenaars. Samen zorgen we ervoor dat het gasten aan niets ontbreekt”, licht Christina toe.

Trouwen zonder voorbereiding

Christina heeft nog een paar sprekende voorbeelden die over aandacht gaan. “Dat gaat van transfers regelen tot autohuur, een rolstoel of kinderwagen. Maar soms ook voor hele andere zaken. Zo ontvingen we een stel dat hier ging trouwen. Ze hadden niets voorbereid, maakten ter plekke de plannen. Ik heb in een recordtijd gezorgd voor het boeken van een boot, het regelen van de catering et cetera.” Ook was Christina de redder in nood toen gasten geen idee hadden hoe ze de vitroceramic moesten bedienen, de inductie kookplaat. Ze legde het uit en bakte gelijk maar even een smakelijke Spaanse omelet voor ze.

Agaete; vissersplaatsje in het noorden

En als je vraagt wat ze zelf het mooiste vindt van het eiland, beginnen haar ogen te stralen: “Agaete, een vissersplaatsje. Lekker zwemmen in het heldere zeewater, en vervolgens de beste vis van het eiland oppeuzelen. De uitzichten, de ambiance is waar je voor gaat tijdens vakantie. Aegate heeft het allemaal.
En laat Casita Travel in die mooie omgeving nu ook bijzondere vakantiehuizenaanbieden.”

Casita Travel is een reisorganisatie in Apeldoorn, gespecialiseerd in luxe vakantiewoningen, casita’s, finca’s en villa’s op bijzondere locaties. De unieke reisbeleving, het gevoel van vrijheid en optimale gastvrijheid zorgen voor herinneringen om in te lijsten.