ANVR / VZR

Casita Travel BV, bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27 24 94 98, is vanaf 27 december 2019 aangesloten bij het Garantiefonds VZR.

Het Garantiefonds VZR garandeert je als je bij Casita Travel hebt geboekt dat zij het reeds betaalde deel van de reissom teruggeven als Casita Travel in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds VZR tijdens je verblijf je terugreis indien Casita Travel als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Casita Travel gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). Je kan dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling lees je op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Casita Travel niet worden verleend, kan je contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Casita Travel toont het VZR-logo op haar website en andere online-uitingen en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds VZR in haar reisvoorwaarden.

Casita Travel brengt jou voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15,- in rekening per reservering van € 3.000,-
Is je reissom bijvoorbeeld € 1.500,- dan is je klantbijdrage dus € 15,-  Is de reissom hoger dan € 3.000,- dan is de bijdrage 2 x € 15,-

Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op. Je kan ook op de website van VZR alle informatie vinden.

Adres Garantiefonds VZR
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
085 – 130 76 30
info@vzr-garant.nl

Alle geboekte reizen t/m 26 december 2019 vallen onder de SGR-regeling.
Wil je informatie over je al geboekte reis, dan mag je contact opnemen met SGR te Rotterdam. Ze zijn bereikbaar onder telefoonnummer 010 – 414 63 77

ANVR
Casita Travel BV is tevens aangesloten bij de ANVR onder nummer: 4915.
Voor meer informatie verwijzen we je naar www.anvr.nl