ANVR / GGTO

Casita Travel BV, bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27 24 94 98, is vanaf 27 december 2019 aangesloten bij het Garantiefonds GGTO onder nummer 86825

Het Garantiefonds GGTO garandeert je als je bij Casita Travel hebt geboekt dat zij het reeds betaalde deel van de reissom teruggeven als Casita Travel in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis.

Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien Casita Travel als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Details over hetgeen vergoed wordt kan je vinden in de Garantieregeling (Versie 2.4, pdf) .

Een garantieregeling als deze is voor iedere aanbieder van pakketreizen wettelijk verplicht (Burgerlijk Wetboek 7 artikel 7:513a).
Een pakketreis is een reis die uit twee producten bestaat. Bijvoorbeeld een vakantiehuis inclusief huurauto. Of een vakantiehuis inclusief de retourvluchten. Indien je alleen een vakantiehuis boekt, geldt dit garantiefonds niet.

Casita Travel toont het GGTO-logo op haar website en andere online-uitingen en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds GGTO in haar reisvoorwaarden.

Casita Travel brengt jou voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15,- in rekening per reservering van €10.000,-
Is je reissom bijvoorbeeld € 800,- dan is je klantbijdrage dus € 15,-  Is de reissom hoger dan € 10.000,- dan is de bijdrage 2 x € 15,-

Met deze bijdragen, die worden afgedragen door Casita Travel aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op. Je kan ook op de website van GGTO alle informatie vinden.

Lidmaatschapsnummer Casita Travel GGTO: 86825

Adres Garantiefonds GGTO:
Johan van Hasseltweg 112
1022 WZ  Amsterdam
020-737 1057

Alle geboekte reizen t/m 26 december 2019 vallen onder de SGR-regeling.
Wil je informatie over je al geboekte reis, dan mag je contact opnemen met SGR te Rotterdam. Ze zijn bereikbaar onder telefoonnummer 010 – 414 63 77

ANVR
Casita Travel BV is tevens aangesloten bij de ANVR onder nummer: 4915.
Voor meer informatie verwijzen we je naar www.anvr.nl