Je eigen huis verhuren?

U heeft interesse in de verhuur van uw vakantiehuis door Casita Travel?

U bent de eigenaar van een vakantiehuis, villa, casita of landgoed in Zuid-Europa en u zou graag ontzorgd willen worden voor wat betreft de vakantieverhuur? Casita Travel kan, met haar 16 jaar ervaring, alle rompslomp die de verhuur met zich meebrengt voor u wegnemen.

Voordelen bij verhuur van uw vakantiehuis via Casita Travel

 • u hoeft geen eigen website te maken en bij te houden
 • Casita Travel houdt u op de hoogte van reserveringen
 • prettige en nette huurders, vaak vaste klanten van Casita Travel
 • de klant heeft de zekerheid van de stichting GGTO waar Casita Travel lid van is
 • Evaluaties heeft u niet met de klant maar met ons. Wij laten u dus regelmatig weten hoe uw vakantiehuis wordt ervaren door de klant. U ontvangt op deze manier complimenten en indien van toepassing aanbevelingspunten ter bevordering van de verhuur

Persoonlijke en eerlijke benadering naar u en de klant
Wij vinden het belangrijk informatie uit eerste hand te kunnen bieden en daarom bezoeken wij de accommodaties op deze website met enige regelmaat. Een van ons zal dan ook uw vakantiehuis komen bezoeken om (aanvullende) foto’s te maken en vooral om de sfeer van het huis te proeven om op deze manier de Casita Travel klant beter te kunnen adviseren. Mochten er zaken zijn waarvan wij denken dat ze de verhuur en de tevredenheid van onze klant bevorderen, dan zullen we het niet nalaten u als eigenaar hierin te adviseren.

Publiciteit en Marketing
Casita Travel zorgt ervoor dat uw vakantiehuis onder de aandacht wordt gebracht bij duizenden potentiële huurders. We doen dit op diverse manieren. Om u een idee te geven:

 • Internetmarketing (volgens een online marketingplan welke voortdurend kritisch gevolgd wordt)
 • Advertenties in dagbladen en magazines
 • Nieuwsbrieven naar al onze (potentiële) klanten
 • Social Media als Twitter, Facebook en Instagram
 • Studiereizen en persreizen
 • Kleinschalige beurzen om onze klanten persoonlijk te kunnen ontmoeten
 • Onze website welke voortdurend aan verandering onderhevig is

Waar moet uw vakantiehuis aan voldoen
Ieder huis is anders en daarom is het moeilijk te verwoorden waar een goed verhuurbaar vakantiehuis aan moet voldoen. Belangrijk vinden we dat de kwaliteit goed is. Het huis dient schoon en netjes te zijn, in goede staat te verkeren en het moet rustig gelegen zijn. Dan zijn er natuurlijk vele variaties. Van landelijk en eenvoudig tot luxe en design. En heeft u een gerestaureerd authentiek vakantiehuis met een uniek karakter? Dan past het ook vast binnen ons aanbod.

Heeft u interesse in een samenwerking met Casita Travel?
Dan ontvangen we graag een korte beschrijving van uw vakantiehuis, de locatie van het huis, uw gegevens en enkele digitale foto’s ter indicatie. We bezoeken de diverse bestemmingen het hele jaar door en zullen vervolgens een eventuele afspraak inplannen om uw vakantiehuis te bezoeken. Al uw informatie mag u verzenden naar info@casitatravel.nl.

We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.