Ontbreken van vakantiehuizen op onze website

Heb je een vakantiehuis bij ons geboekt, maar zie je deze niet op onze website staan? Maak je geen zorgen, je boeking is nog altijd in goede handen bij ons en staat conform onze afspraken correct gereserveerd.

Zoals we allemaal weten en ervaren is de coronacrisis een situatie waardoor veel zaken veranderd zijn of gaan veranderen. Ook binnen onze organisatie hebben we opnieuw moeten kijken op welke manier wij toekomstbestendig kunnen blijven. We hebben gekozen om momenteel de focus te leggen op de bestemming Spanje met als regio's de Canarische Eilanden, de Costa Blanca en Andalusië.

Daarbij zijn wij versneld overgegaan naar een nieuwe website met meer functionaliteiten, beter passend bij de toekomst van ons bedrijf. We hebben nog geen tijd gehad alle vakantiewoningen in Spanje te verwerken die we wel willen plaatsen.

Indien je een vakantiehuis hebt geboekt die niet op deze website zichtbaar is, dan heb je van ons persoonlijk een mail ontvangen met een uitleg.

Voor de bestemmingen die (tijdelijk) niet geplaatst worden hebben we een pagina aangemaakt. Zo zijn ze toch nog een beetje onderdeel van ons.

Klik hier voor vakantiehuizen Portugal
Klik hier voor vakantiehuizen Griekenland

Ter volledigheid: ongeacht of je vakantie de afgelopen maanden is omgeboekt naar 2021 of je vakantie ligt nog in de planning in 2020, wij verzekeren je dat je vakantiewoning volgens de planning staat gereserveerd.

We willen onze excuses aanbieden voor het ongemak dat je mogelijk ondervindt. Mocht je aanvullende vragen hebben, dan zullen we deze graag beantwoorden.

Monique & Monique