Blog #8 Leonie ter Veld viert vriendinnenvakantie op Madeira

Terug naar zoekresultaten

Misschien ken je haar wel, Leonie ter Veld. Ze is 28 jaar en een bekende food- en travelblogger, begonnen in haar studententijd, en nu fulltime aan het werk onder haar merk ‘Gewoon wat een studentje ’s avonds eet’. In september 2018 was Leonie met haar vriendinnen op Madeira en maakte een weekverslag over deze prachtige week waarin ze de mooiste herinneringen maakte.

Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje 's avonds eet 01Donderdag t/m donderdag: op vakantie met m’n beste vriendinnen naar Madeira!
In de nacht van woensdag op donderdag vertrok ik VROEG naar Schiphol voor m’n jaarlijkse vriendinnen-vakantie. VET heerlijk! We waren maanden geleden al begonnen met aftellen, zo veel zin hadden we er allemaal in.

Via Casita Travel boekten we Casa do Lugarinho op Madeira. Ik was tijdens een netwerkborrel begin dit jaar in aanraking gekomen met Casita Travel en helemaal enthousiast over dit bedrijf. Het is opgericht door twee dames en je boekt via hun vakantiehuizen (in o.a. Spanje, Portugal, Griekenland). Maar niet zomaar vakantiehuizen; ze bieden alleen casita’s aan voor de fijnproever; qua comfort, privacy en ligging zijn het echte parels.

Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje 's avonds eet

Nu ga ik ieder jaar met vriendinnen op vakantie om een week lang in een heerlijk huis te chillen ergens in een zonnig land, dus dat was een perfecte match met Casita. Via hen kwamen we dan ook terecht in Casa do Lugarinho op Madeira: een prachtig huis in een afgelegen dorpje met iedere avond een fantastische zonsondergang die we konden bekijken vanaf ons terras, vanuit de hangmat of vanuit het zwembad. We hadden zicht op zee en lagen met ons huis echt in the middle of nowhere, wat in de praktijk betekent: helemaal tussen de locals. SUPER fijn vond ik dit.

Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje 's avonds eet

En daar hebben we 7 dagen lang echt een heerlijke vakantie gehad. Het klimaat op Madeira is eigenlijk altijd goed, maar ook heel erg wisselend per uur, per dag en per locatie. Zo was het af en toe bij ons huis ‘maar’ 18 graden, terwijl het langs de kust gewoon 28 was. Bizar! Al met al was het niet echt een strandvakantie of luie vakantie, maar écht een doe-vakantie. We wilden zo veel zien en hebben ook echt alles gezien en gedaan wat ik wilde.

Op onze allereerste dag zijn we de zee op gegaan om walvissen te spotten en boyyyy die hebben we gezien <3. De dag erna gingen we bootje varen met de eigenaren van ons huis; súper fijn, bij het boeken van ons huis zat een gratis boottrip van2 uur inbegrepen. NICE!  Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje 's avonds eet

De dag dáárna zijn we om 6 uur ‘s ochtends opgestaan voor een fenomenale zonsopkomst op een van de hoogste bergen van Madeira en de dag daarna hebben we thuis gechillt. Man, wat een vakantie!  Wil je het hele verslag van Leonie op  haar website lezen? Klik dan hier: Vriendinnenvakantie op Madeira

Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje 's avonds eet

Wil je ook naar Madeira? klik hier voor alle vakantiehuizen op Madeira

Casita Travel is een reisorganisatie in Apeldoorn, gespecialiseerd in luxe vakantiewoningen, casita’s, finca’s en villa’s op bijzondere locaties. De unieke reisbeleving, het gevoel van vrijheid en optimale gastvrijheid zorgen voor herinneringen om in te lijsten.

Leonie ter Veld Gewoon wat een studentje 's avonds eet