Casita Travel is Lid van ANVR / VZR

Casita Travel BV, bekend bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27 24 94 98, is sinds 27 december 2019 aangesloten bij het Garantiefonds VZR.

Het Garantiefonds VZR staat garant voor je reeds betaalde deel van de reissom wanneer Casita Travel in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens je reis.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Casita Travel gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). Je kan dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling lees je op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Casita Travel niet worden verleend, kan je contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 - 13 07 630.

Casita Travel toont het VZR-logo op haar website en andere online-uitingen en refereert aan de garantieregeling van het Garantiefonds VZR in haar reisvoorwaarden.

Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op. Je kan ook op de website van VZR-garant alle informatie vinden.

Adres Garantiefonds VZR
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
 +31 (0)85 - 13 07 630
info@vzr-garant.nl

Alle boekingen t/m 26 december 2019 zijn gereserveerd onder de SGR-voorwaarden. Na deze datum zijn wij overgegaan op het garantiefonds van VZR. De SGR is voor vragen bereikbaar onder telefoonnummer  +31 (0)10 - 414 63 77

ANVR
Casita Travel BV is tevens aangesloten bij de ANVR onder nummer: 4915.
Voor meer informatie verwijzen we je naar www.anvr.nl